Списание “ХИ&Т” (“Хранителна индустрия и търговия”) е специализирано печатно двумесечно и он-лайн бизнес издание за всички храни. Обхваща всички браншове на производството – млечна индустрия, месна, хлебна продукти, деликатеси, сладкарска индустрия, производство на захарни и шоколадови изделия, безалкохолни и алкохолни напитки, вино и алкохолни напитки, спирт, суровини за ХВП, машини и технологии,опаковки и опаковъчна техника, био храни и екологични проекти, дезинфекция, хигиенизиращи средства, търговия, логистика, съхранение в складове и хладилници, инвестиции, международни изложения.

На медийния пазар е от 18 години и излиза в 6 броя годишно. То е Вашият гид в света на съвременните хранителни технологии, нови продукти и тенденции.

Разпространява се по абонамент и на изложения. Абонати на списанието са собственици на предприятия, мениджъри, технолози, развойни специалисти, вериги магазини, висши и средни училища за специалисти от ХВП, заведения за хранене, български и международни изложения и панаири, търговски представителства.

Около 50% от читателите са производители, 35%–вериги магазини и заведения за хранене, и останалите 15% са крайни клиенти, преподаватели, научни работници, студенти, ученици, стажанти и потребители.

Богата тематична информация за бизнеса в България и чуждите представителства у нас. Осигурява възможности за бизнес-контакти с български фирми, чуждестранни търговски представителства, институции, браншови съюзи, търговски обекти и вериги магазини, ресторанти и хотели. Актуална ежедневна информация за хранителната индустрия, промоции на нови храни, събития и конференции можете да черпите от он-лайн изданието.

 

Броеве:

 

2017 г.

Брой 1

Брой 2

Брой 3

Брой 4

 

2016 г.

Брой 1

Брой 2

Брой 3

Брой 4

Брой 5

Брой 6